Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Απολύθηκε ο Θιμποντό, περιζήτητος στο ΝΒΑ!

Για ασυμφωνία χαρακτήρων και έλλειψη εμπιστοσύνης οι Σικάγο Μπούλς προχώρησαν στην απόλυση του μέχρι πρότινος κόουτς, Τομ Θιμποντό. Ήταν αναμενόμενο από τα μέσα της σεζόν πως αν οι «ταύροι» δεν έφταναν έστω μέχρι τους τελικούς θα απολύονταν από την ομάδα.

Ο 57χρονος τεχνικός ωστόσο δεν θα μείνει για πολύ καιρό... άνεργος καθώς από νωρίς φαινόταν να ενδιαφέρει η περίπτωσή του τους Ορλάντο Μάτζικ και τους Σακραμέντο Κινγκς με τους πρώτους ωστόσο να βρίσκονται φαινομενικά πιο κοντά στην απόκτηση του πρώην (πλέον) τεχνικού των Μπούλς. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Σικάγο έπλεξε το εμπόδιο του έμπειρου τεχνικού.

Ο Τζέρι Ράιζντοφ είπε: «Οι Chicago Bulls έχουν παράδοση στο να πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν προέλθει από την άριστη συνεργασία όλων των μελών της ομάδας. Ο επικεφαλής κάθε τμήματος είτε είναι παράγοντας είτε είναι προπονητής θα πρέπει να είναι ανοιχτός στις ιδέες και τις προτάσεις των άλλων, να τις συζητάει και να τις λαμβάνει υπόψη του. Αυτές οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις όμως δεν πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να είναι ενωμένες. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση για να πετύχουν. Δυστυχώς αυτές είναι αξίες που έχουν χαθεί πλέον από τους Bulls. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση λοιπόν αποφασίσαμε πως πρέπει να προχωρήσουμε στην αλλαγή προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου