Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συμβόλαιο στον Αποστολίδη ο Παναθηναϊκός!

Φώτο: onsports.gr

Κερδισμένος διπλά φαίνεται να βγαίνει τελικά ο Γιώργος Αποστολίδης, αφού ο πρώην γκαρντ του Ηλυσιακού εκτός του ότι πήρε χρήσιμες εμπειρίες (αν και 29 χρονών) με την προετοιμασία των «πρασίνων» φαίνεται τελικά να άρεσε στον Αργύρη Πεδουλάκη με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του να δώσει στον παίκτη συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος έτσι ώστε ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής να δίνει ανάσες σε Διαμαντίδη, Ούκιτς και Κάρι.

Την Πέμπτη αναμένονται στην Αθήνα οι Γιόνας Ματσιούλις και Ρόκο Λένι Ούκιτς οι οποίοι «έκλεισαν» χθες τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα της χώρας τους έχοντας και οι δύο απογοήτευση με τον πρώτο να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει... νερό με τη Λιθουανία αφού η ομάδα κατάφερε να φτάσει στον τελικό ωστόσο η Γαλλία ήταν πολύ ανώτερη και από την άλλη η Κροατία του Ούκιτς που έμεινε εκτός βάθρου.

Εκτός παραμένουν στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» οι Στέφαν Λάσμε (οστικό οίδημα στο γόνατο) και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) με τον πρώτο να συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα ενώ ο δεύτερος έχει πολύ λίγες ελπίδες να προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου