Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Γκάλης: «Ήταν θέμα συγκυριών»

Φωτογραφία: arisvoice.blospot.gr

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στη NOVA για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, την πορεία της Εθνικής μας ομάδας καθώς και την κόρη του.

Αναλυτικότερα:

- Νίκο, πέραν του μπάσκετ, δίνεις το παρών και στα γήπεδα του τένις! Οι εντυπώσεις σου από το Futures της Θεσσαλονίκης;
« Ηταν όλα πολύ ωραία! Ξέρω τους ανθρώπους, είμαστε γειτονιά, η μικρή μου προπονείται εδώ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ομιλο και στον πρόεδρο για το τουρνουά που διοργάνωσαν. Εγώ είμαι φαν του τένις, διότι παλιά έπαιζα και μ΄ αρέσει πολύ».
-Δεν υπήρξε, δηλαδή, δεύτερη σκέψη στην πρόσκληση που σου απηύθυνε ο κ. Σταματιάδης, ο πρόεδρος του ΟΑΘ, για να βραβεύσεις τον νικητή..« Ναι, ήρθα χωρίς δεύτερη σκέψη και είπα στον πρωταθλητή μας που κέρδισε (σ.σ.Αγγελίνος) πως ήταν τυχερός που δεν έπαιζε μαζί μου!».
-Αρα, λοιπόν, η κόρη σου δεν «παραστράτησε», παίζοντας τένις. Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της ..
« Είναι ωραίο άθλημα και για τα κορίτσια, αλλά και για τ΄ αγόρια και χαίρομαι που της αρέσει».
-Η γνώμη σου για την πορεία που έκανε η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ;
« Πίστευα ότι φέτος ήταν καλή ευκαιρία. Ομως δεν πρέπει να πυροβολούμε τώρα την Εθνική. Αυτή η ομάδα μας έχει δώσει στο παρελθόν τόσες χαρές. Εχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε να έχουμε».
-Πολλοί, πάντως, πυροβολούν τον Αντρέα Τρινκιέρι..
« Κοίτα, πάντα, κάποιος, πρέπει να φταίει. Και αυτόν να πυροβολούν πιο πολύ απ΄ όλους. Εγώ πιστεύω ότι ήταν θέμα συγκυριών. Αλλα παιχνίδια θα μπορούσες να τα είχες κερδίσει, κάποιο στραβοπάτημα αλλάζει όλο το ματς. Λέω και πάλι, πιστεύω σ΄ αυτή την ομάδα και αυτό θα φανεί στις επόμενες διοργανώσεις».
-Εχασε την ευκαιρία η Εθνική σ΄ αυτό το Ευρωμπάσκετ;
« Ναι, πίστευα ότι ήταν ευκαιρία. Από εκεί και μετά, δεν μπορούν όλα να πηγαίνουν όπως θέλεις, αλλά θα υπάρξει συνέχεια και θα είμαστε και πάλι πρωταγωνιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου