Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίκαλα: Φιλικά και αναζήτηση σέντερ!


Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα των Τρικάλων στο κλειστό της Χαλκίδας το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ενθαρρυντική αλλά είναι φανερό ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά για να εμφανιστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα.
Βασική προτεραιότητα είναι η ενίσχυση κάτω απο τα καλάθια. Ο Δεληγιάννης έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πάλεψε μόνος του όλους τους σέντερ των Ικάρων αλλά όπως είπε και ο Φλεβαράκης στο τέλος του αγώνας "ψάχνουμε πεντάρι για να είμαστε πλήρεις και στην θέση αυτή".
Τα Τρίκαλα περιμένουν και περισσότερες βοήθειες απο τα δύο τεσσάρια. Ο Κόμματος αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του καθώς μπήκε αργά στην προετοιμασία. Στην Χαλκίδα, παρότι ανέτοιμος, πήρε προσπάθειες, έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο σε κρίσιμη καμπή και δείχνει ότι μέχρι το πρωτάθλημα θα είναι πανέτοιμος. Ο Πέτροβιτς απο την άλλη έχασε πολλά ελεύθερα σουτ τριών πόντων.

Φιλικά μέσα στην εβδομάδα
"Ξέρω ότι τα Τρίκαλα έχουν κλείσει φιλικά και δεν τους ενδιέφερε το κύπελλο" είπε  στο τέλος του αγώνα ο Γιώργος Καλαφατάκης. Χωρίς άλλη υποχρέωση για παιχνίδι κυπέλλου το άλλο Σάββατο τα Τρίκαλα κινούνται ήδη στην αναζήτηση αντιπάλων για ανοιχτά φιλικά στο γήπεδο των Τρικάλων με στόχο και το μοντάρισμα της ομάδας αλλά και την εξοικείωση των παικτών με το κοινό.
Τα φιλικά θα ανακοινωθούν την Δευτέρα. Σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ένα φιλικό με τον Άρη μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο ενώ πολύ πιθανό είναι το δεύτερο φιλικό μέσα στην εβδομάδα να είναι με την ΑΕΚ.


Πηγή:sportrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου