Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Βαγιαδολίδ ο Βασιλόπουλος!

tovima.gr
Ο Έλληνας φόργουορντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βαγιαδολίδ και όλα δείχνουν πως την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ACB. Ο 29χρονος παίκτης επιχειρεί μια ακόμα προσπάθεια επιστροφής μετά από διαδοχικές ατυχίες, σοβαρούς τραυματισμούς και τις επεμβάσεις στο δεξί του γόνατο.
Το καλοκαίρι του 2005 υπέγραψε στον Ολυμπιακό και έπαιξε στους πρωταθλητές Ευρώπης ως το 2012. Το 2011 επέστρεψε από επέμβαση στην μέση, φαινόταν να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πόνταρε πολύ σε αυτόν και το έλεγε δημόσια, αλλά τον Φλεβάρη υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του πόδι.
Από τότε δεν μπόρεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα να είναι απόλυτα υγιής και χρειάστηκε να ταξιδέψει δύο φορές στις ΗΠΑ, προκειμένου να εγχειριστεί εκεί από τον ειδικό σε τέτοιες περιπτώσεις δόκτωρ Κρίστοφερ Χάρνερ στο Πίτσμπουργκ. Από τον Μάη ο παίκτης γυμνάζεται συστηματικά σε ατομικό επίπεδο και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί.
Βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στην παλιά του ομάδα τον ΠΑΟΚ, έγιναν συζητήσεις και με την Ζαλγκίρις και τελικά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Βαγιαδολίδ και μέσα στην εβδομάδα θα ταξιδέψει για την Ισπανία. Στην συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει buy out το οποίο εκπνέει στα τέλη του Γενάρη και δίνει το δικαίωμα στον παίκτη να αποχωρήσει για σύλλογο της Ευρωλίγκας ή της ACB.
Πηγή άρθρου: eurohoops.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου