Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 78-81

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας με τρεις πόντους του Ολυμπιακού


     Οι πράσινοι του Αργύρη Πεδουλάκη είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και με τη βοήθεια του αρχηγού τους, Δημήτρη Διαμαντίδη πήραν έναν σπουδαίο τίτλο χωρίς οπαδούς αφού το γήπεδο εκκενώθηκε λόγω εισβολής οπαδών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
     Οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν απο την αρχή στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο σκορ και να πλησιάσουν τους πράσινους αφού σε όλο το παιχνίδι βρισκόταν πίσω στο σκορ.  Στο τέλος πήγε να γίνει η σπουδαία ανατροπή με τον Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα όμως δυστυχώς για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και το σουτ του αρχηγού του Ολυμπιακού κατέληξε στο στεφάνι και αμέσως μετά στην αγκαλιά του Διαμαντίδη ο οποίος δεν τηνάφησε απο τα χέρια του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
     Οι παίκτες του τριφυλλιού έδειξαν απο την αρχή πως θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη πάση θυσία και γιαυτό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ με πάνω απο 10 πόντους διαφορά.  Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό αφού μοίρασε σπουδαίες ασίστ στους συμπαίκτες του τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:
     Ήταν ένας πανέμορφος αγώνας απο άποψη θεάματος καθώς οι δύο ομάδες έβγαλαν εξαιρετικές φάσεις κάνοντας χαρούμενους και μαγεύοντας τους εκατομμύρια φιλάθλους σε όλες τις γωνίες του πλανήτη που τους παρακολουθούσαν.  Βέβαια δεν έλειψαν και οι εκτάσεις που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα για 36 λεπτά αφού οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό το... ξύλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου