Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τάσεις φυγής απο ΜακΓκράθ

Μετά τον Χαριτόπουλο και ο ΜακΓκράθ έτοιμος να αφήσει τον ΠΑΟΚ


     Νέα αναστάτωση δημιουργείται στο μπασκετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ αφού μετά τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και ο Ντόνι ΜακΓκράθ βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει τον δικέφαλο αφού έχει μια πολυ ελκυστική πρόταση απο τη Ζαλγκίρις.

     Ο Ιρλανδοαμερικανός έχει πρόταση απο τη Ζαλγκίρις για την ερχόμενη χρονιά με 250.000 ευρώ κάτι που όπως και να έχει δεν γίνεται να αγνοήσει ενώ την πρώτη κίνηση έκανε ο ίδιος που ζήτησε απο τον Πρέλεβιτς την αποχώρησή του απο την ομάδα του ΠΑΟΚ.  Ο πρόεδρος της ομάδας απο τη Θεσσαλονίκη μπορεί να δήλωσε πως τώρα δεν μπορεί να φύγει ο ΜακΓκράθ διότι θα χαθεί η χημεία της ομάδας όμως αυτό δεν φαίνεται να πείθει τον παίκτη.

     Οι διοικούντες προσέφεραν στον ΜακΓκράθ τον μισθό του Ιανουαρίου με τον καλαθοσφαιριστή να μην τα παίρνει μένοντας έτσι απλήρωτος για δύο μήνες στις 10/02.  Χθες το βράδυ συγκλήθηκε έκτακτο συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα του Ιρλανδοαμερικάνου και όλοι συμφώνησαν στο οτι ο παίκτης πρέπει να μείνει στην ομάδα έστω μέχρι το τέλος της χρονιάς αφού η Ζαλγκίρις δεν προσφέρει μπάι άουτ στον ΠΑΟΚ.  Οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ ενημέρωσαν τη ΦΙΜΠΑ πως θα τακτοποιήσουν το θέμα του παίκτη έτσι ωστε να μην έχει δικαίωμα προσφυγής.

     Την Δευτέρα (11/2) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να πληρώσει τον Ντόνι ΜακΓκράθ για να τελειώνει το θέμα μαζί του και ο παίκτης να μην μπορεί να έχει δικαίωμα προσφυγής.  Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΜακΓκράθ είναι σίγουρος πως μέσα στην επόμενη βδομάδα θα είναι και επίσημα παίκτης της Ζαλγκίρις αφού θέλει σαν ''τρελός'' να αφήσει την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για την ομάδα του Κάουνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου