Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μπράβο παίδες!

Η Εθνική Παίδων πανηγύρισε μέσα στην Τουρκία στο τουρνουά που διοργάνωσε η γειτονική μας χώρα.


Μετά τον Ολυμπιακό λοιπόν που πανηγύρισε μέσα στην Τουρκία το Ευρωπαϊκό κάνοντας περήφανους 12 εκατομμύρια Έλληνες, έτσι και τα παιδιά του Μάνου Μανουσέλη παίζοντας σαν επαγγελματίες τελείωσαν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους και σήκωσαν την κούπα πανηγυρίζοντας δεόντως αυτήν την μεγάλη επιτυχία.

Σίγουρο είναι πως δεν πρόλαβαν να απολαύσουν Γκάλη και Γιαννάκη όμως το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά τα παιδιά έπαιξαν για τη γαλανόλευκη σημαία, τους εκατομμύρια Έλληνες που χαίρονται για τα επιτεύγματα της χώρας μας και πιο πολύ για τους ανθρώπους που τους βοηθάνε για να γίνουν κάποτε μεγάλοι μπασκετμπολίστες παίζοντας σε ομάδες υψηλού επιπέδου Ελληνικές και όχι μόνο.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε σαν χώρα γενιές και γενιές χρόνια τώρα βγάζουν φοβερά ταλέντα τα οποία είναι ελληνόπουλα και πάντα θα έχουν υψωμένο ανάστημα, περηφάνια και αποφασιστικότητα.  Αυτά τα παιδιά έδωσαν λίγη χαρά στους Έλληνες οι οποίοι ταλαιπωρούνται απο οικονομικά προβλήματα τα οποία τους ρίχνουν και ψυχολογικά μη έχοντας όρεξη να κάνουν το παραμικρό.  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου