Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ερυθρόλευκα κέρδη από το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού κρατάει στα χέρια του το πρωτάθλημα


     Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο χθεσινό ντέρμπι (72-67) με τον Παναθηναϊκό και οι ερυθρόλευκοι πλέον κρατούν το πρωτάθλημα στα χέρια τους αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μετά και το 2-0 επί του τριφυλλιού.

     Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, ενω δεύτερος είναι ο Παναθηναϊκός με 27.  Στις έντεκα αγωνιστικές που απομένουν ο Παναθηναϊκός περιμένει τρεις φορές να στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός και να χάσει τη νίκη ενώ οι παίκτες του τριφυλλιού πρέπει να κερδίσουν και στα έντεκα.

     Ο Μπαρτζώκας απο εδώ και στο εξής μπορεί να ξεκουράζει στο πρωτάθλημα τους βασικούς έτσι ώστε να τους έχει για τη Euroleague οπου και είναι ο επόμενος στόχος του.  Ο Έλληνας τεχνικός ήταν πολύ ικανοποιημένος απο τη προσπάθεια των παικτών του και έβαλε στη θέση τους όσους τον αμφισβήτησαν για το γεγονός του οτι κάθεται στον πάγκο της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας και μια απο τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

     Ο Παναθηναϊκός απο την άλλη δεν έχει πολλά περιθώρια καθώς έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος που έχουν μείνει και να ελπίζει σε ένα θαύμα ουσιαστικά αφού για να στεφθεί πρωταθλητής θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να ηττηθούν 3 φορές.

     Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους παίκτες του να βγάζουν πολλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μπήκαν στο δεύτερο με... σβησμένες τις μηχανές με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει προβάδισμα και να το κρατήσει πάνω-κάτω στα ίδια μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χάνοντας έτσι ένα παιχνίδι που στερεί απο το τριφύλλι την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου