Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δυνατά για Φώτση ο ΠΑΟ

Ο Αντώνης Φώτσης βρίσκεται κοντά στο να αποχαιρετήσει την Αρμάνι με τον Παναθηναϊκό για τρίτη φορά φέτος να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα σέντερ.


     Αυτή τη φορά οι πράσινοι είναι πιο κοντά απο ποτέ στο να φέρουν πίσω στην ομάδα τον αγαπημένο σε όλους τους Παναθηναϊκούς, Αντώνη Φώτση.

     Η ψυχολογία και η διάθεση όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα ύψη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου χθες (10/2) στο Ελληνικό με τον Ολυμπιακό.  Αυτό βεβαίως δεν είναι κάτι που μπορεί να καθησυχάσει τους ανθρώπους και τους παίκτες του τριφυλλιού αφού ο στόχος τους τώρα είναι να κάνουν το θαύμα και να πάρουν το τελειωμένο για πολλούς πρωτάθλημα Ελλάδος.  Επίσης πολύ δύσκολο είναι το έργο των πρασίνων στην Ευρώπη αφού ακολουθούν εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια στην Euroleague.

     Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε επιχειρήσει ακόμα δυο φορές την φετινή σεζον να κάνει το κόλπο γκρόσο και να επιστρέψει ο Φώτσης στην Αθήνα κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε αφού δεν έβρισκε σύμφωνη την μεριά της Αρμάνι Μιλάνο.

     Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού βγήκε στη φόρα αφού η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο όπως αναφέραμε και χθες βρίσκεται σε αναζήτηση ''ψηλού'' για να απαλλαχτεί απο το συμβόλαιο του Έλληνα πάουερ φόργουορντ ο οποίος δεν έχει πείσει με την απόδοση και τις εμφανίσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου