Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Άρης: Κόντρα στον Κόροιβο για το τυχερό... 13άρι!


Ο Άρης θα ψάξει την 13η του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Nick Galis Hall» στις 17:30 η οποία ελπίζει να είναι και η τυχερή του καθώς μια νίκη απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας θα «κλειδώσει» την 4η θέση για την ομάδα και θα απομακρυνθεί από τους εταίρους ανταγωνιστές.



Ο Δημήτρης Πρίφτης θα κρίνει σήμερα και για τη συμμετοχή του Σπύρου Μούρτου, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του αρχηγού του Άρη, ωστόσο όπως λέγεται αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας και ανάλογα με την κατάστασή του να κριθεί η χρησιμοποίησή του στον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για το παιχνίδι για το αυριανό παιχνίδι:

«Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο Σάββατο (7/3, 5μ.μ., NS2 & NS2HD/Λ.π.Λ., διαιτητές Πηλοΐδης, Μπήτης, Μπίκας) στο «Nick Galis Hall» τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και στοχεύει στη 13η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Σπύρος Μούρτος (ενοχλήσεις στο τετρακέφαλο) έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα Παρασκευή (6/3). Είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στη 12άδα της αναμέτρησης με τον Κόροιβο, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα παραμένει αμφίβολη.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Της σημερινής προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.
* Εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο θα διατίθενται αύριο Σάββατο στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3μ.μ.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι αύριο ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το β’ γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου