Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Άρης: Το μισό...ΝΒΑ για Βεζένκοφ!


Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και ο ηγετικός ρόλος του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στη φετινή Basket League με τη φανέλα του Άρη δεν έχουν μείνει απαρατήρητες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αφού τέσσερις (και όχι μόνο) ομάδες έχουν ενδιαφερθεί να κάνουν NBAer τον παίκτη των «κιτρίνων».



Στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, στο «Nick Galis Hall» βρέθηκαν άνθρωποι των Σαν Αντόνιο Σπερς και Ορλάντο Μάντζικ προκειμένου να δουν από κοντά ποιος είναι αυτός που έχει πάρει από τον χέρι την ομάδα του και την οδηγεί σε μια πολύ καλή φετινή πορεία όντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα των «L.A. Daily News» ο μάνατζερ των Λέικερς θα έρθει στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα με σκοπό να παρακολουθήσει και αυτός με τη σειρά του τον νεαρό MVP του φετινού Άρη ενόψει του φετινού draft στο ΝΒΑ με τον Μιτς Κούπτσακ να έχει ως τρίτη επιλογή τον Βούλγαρο φόργουορντ.

Δημοσίευμα στις ΗΠΑ, πριν λίγες ημέρες έκανε λόγο για ενδιαφέρον και των μισητών αντιπάλων των Λέικερς, Μπόστον Σέλτικς, για τον 20χρονο καλαθοσφαιριστή του Άρη ωστόσο ακόμη δεν έχει μαθευτεί κάτι για πιθανό ερχομό ανθρώπου των «Κελτών» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του «Σάσα». Το ίδιο και με τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να στείλουν άνθρωπο για να «τσεκάρει» τον Αλέξανδρο, κάτι που αν συμβεί και τα «Ελάφια» τον αποκτήσουν είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε να παίζει συμπαίκτης και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου