Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Το καλό του πρόσωπο ξανά ο Γιάννης!


Για ακόμη ένα παιχνίδι είδαμε τον καλό εαυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς όπου η ομάδα του έχασε και πάλι (102-93) και έκανε έτσι την πέμπτη στη σειρά εκτός έδρας ήττα για τους Μπακς.



Η ομάδα του Στεφ Κάρι ήταν καλύτερη στο παρκέ και σε συνδυασμό με την καταπληκτική φετινή πορεία των Γουόριορς έφτασαν στο αναμενόμενο αποτέλεσμα, τη νίκη. Ο Γιάννης μέτρησε 16 πόντους (6/12 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 4/4 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 5 λάθη σε 41 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε στο παρκέ από τον Τζέισον Κιντ.

Οι ανταγωνιστικοί Μπακς είχαν σε πολύ καλή μέρα και τον Κάρτερ-Γουίλιαμς ο οποίος πέτυχε ισάριθμους πόντους με τον Έλληνα φόργουορντ των «Ελαφιών» και ο Μίντλετον με 14 πόντους (4/5 τρίποντα) προσπάθησε να κάνει την έκπληξη για την ομάδα του. Από την άλλη όμως ο πολύ ανεβασμένος Γκριν (23π., 4/9 τρ., 12 ριμπάουντ) σε συνδυασμό με την ηγετική εμφάνιση του Στίβεν Κάρι (19 π., 11 ασ.) έδωσαν τη νίκη την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου