Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πανιώνιος: Πάει για το «θαύμα»


Ο Πανιώνιος αδιαμφισβήτητα είναι μια εκ των υποψήφιων ομάδων για τον υποβιβασμό τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το 3-17 το δείχνει αυτό ξεκάθαρα καθώς πλέον ο «Ιστορικός» χρειάζεται «θαύμα» για να παραμείνει στην κατηγορία ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.



Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση (ίσως) της ιστορίας της θα αντιμετωπίσει τον πολύ φορμαρισμένο Άρη στο «Nick Galis Hall» με σκοπό να πάρει την 4η νίκη της φέτος αρχίζοντας να πιστεύει στο «θαύμα» που λέμε.

Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι απογοητευμένοι, λεφτά στα ταμεία δεν υπάρχουν για κάποια ριζική αλλαγή έστω στα τελευταία κομμάτια του φετινού πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν οι «κυανέρυθροι» θα οδηγηθούν στην Α2, σε περίπτωση που δεν πάρουν αρχικά το παιχνίδι με τον Άρη.

Η συνέχεια για τον Πανιώνιο (εφόσον υποθετικά πάρει την πολύ δύσκολη νίκη κόντρα στον Άρη) θα έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και Απόλλων Πάτρας σε δυο παιχνίδια εξαιρετικά δύσκολο να νικήσει (ειδικά με τους «ερυθρόλευκους») ενώ εντός έδρας έχει να παίξει με Παναθηναϊκό, Πανελευσινιακό και Κηφισιά με το μόνο παιχνίδι που μοιάζει απόμακρο για νίκη να είναι αυτό κόντρα στο «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου