Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δεν έφτασε ο καλός Γιάννης


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε καλή επιθετικά μέρα με 15 πόντους όντας ο κορυφαίος της ομάδας του Μιλγουόκι για ακόμη μια φορά, ωστόσο οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς για μόλις ένα πόντο (84-85).

Κορυφαίος για τα «Ελάφια» για ακόμα ένα παιχνίδι ο διεθνής φόργουορντ ο οποίος μέτρησε 15 πόντους σε 36 λεπτά συμμετοχής και επίσης, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 τάπες και μόλις ένα λάθος κατά τη διάρκεια που βρέθηκε στο παρκέ. Μοιραίος λόγω του σουτ που έχασε ενώ έμεναν λίγα δευτερόλεπτα για τη λήξη ήταν ο Ερσάν Ιλιασόβα (15 πόντους) ενώ καλή εμφάνιση για τους Μπακς είχαν και οι Τζον Χένσον (14π., 7 ριμπάουντ), Μπέιλες (14π.). Απόντες από πλευράς Μιλγουίκι ήταν οι Ντάντλεϊ και Μέιγιο.

Από την άλλη πλευρά, για τους Πέλικανς, μακρυά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Άντονι Ντέιβις ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο, 3 κοψίματα και μόλις δυο λάθη σε 42 (περίπου) αγωνιστικά λεπτά που έμεινε στην πεντάδα της ομάδας του. Φιλότιμη προσπάθεια για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης προσέφεραν και οι Ομρέ Ασίκ (16π.), Κουίνσι Ποντέξτερ (18π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου