Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ''Βλέπει'' Λάσμε (;)


Σύμφωνα με ρεπορτάζ ελληνικών ιστοσελίδων, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Στέφαν Λάσμε σε περίπτωση που ο Γκαμπονέζος απορρίψει την πρόταση της ΤΣΣΚΑ ενώ υπάρχει περίπτωση να φορέσει τα ερυθρόλευκα εάν ο Κάιλ Χάινς αποχαιρετήσει οριστικά τον Πειραιά για μια εκ των Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ που ενδιαφέρονται γι αυτόν.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, είπε ''όχι'' στην πρόταση που του έκανε η ''πράσινη'' ΚΑΕ και έτσι ανοίγει την... ''όρεξη'' σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες για να τον κάνουν δικό τους. Για τον Ολυμπιακό είναι κάπως δύσκολο αυτό το ενδεχόμενο αφού και ο ίδιος ο καλαθοσφαιριστής είχε δηλώσει προ λίγων ημερών πως δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό ενώ εκτός αυτού είναι και πολύ κοντά στη συμφωνία του με την ΤΣΣΚΑ.

Το ''τριφύλλι'' θέλει τον πρώην ''ερυθρόλευκο'', Τζόι Ντόρσεϊ και η απόκτηση του Λάσμε θα ήταν μια ηχηρή απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς αυτής του Παναθηναϊκού αν αποκτήσει τον Ντόρσεϊ. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γκαμπονέζος σέντερ αποτελεί έναν εξαιρετικό παίκτη ο οποίος έδειξε το τι μπορεί να κάνει σε πολλά παιχνίδια με τους ''πράσινους''.

Ο Λάσμε όμως δεν είναι το μόνο όνομα που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός αφού σύμφωνα με σενάρια, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι μετά από μια πολύ καλή χρονιά για τον ίδιο (φορώντας μάλιστα και τη φανέλα μιας εκ των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών ομάδων, της Μπαρτσελόνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου