Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Βλέπει Μενσά-Μπονσού ο Παναθηναϊκός!

φωτο:enwsi.gr
Πριν λίγους μήνες ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού για να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να γίνει κάτοικος Πειραιά, ωστόσο «κόπηκε» στα ιατρικά τεστ και έγινε παίκτης της ΑΕΚ στην οποία φέτος είναι ο MVP της.



Ο 31χρονος Βρετανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει θητεία και στο NBA (2009,2010) βρίσκεται στο προσκήνιο της φετινής απίστευτα καλής πορείας της ΑΕΚ αφού κάνει τη διαφορά μέσα στο παρκέ και βοηθάει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της και αυτό δεν μένει απαρατήρητο από άλλες ευρωπαϊκές αλλά και ελληνικές ομάδες με τον Παναθηναϊκό να τον έχει ψηλά στη λίστα του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr να έχει στη λίστα της τον παίκτη της ΑΕΚ, με την οποία δεν γνωρίζει κανένας αν θα συνεχίσει και τι ρόλο θα παίξει η πιθανή συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της νέας χρονιάς σε περίπτωση που πάρει τη Wild Card και έτσι οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι να περιμένουν να δουν αν ο παίκτης θα συνεχίσει με τους «κιτρινόμαυρους» ή θα αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα και εκεί θα υπάρξει κάποια κίνηση.

Τίποτα ακόμη δεν είναι επίσημο, ούτε έχει υπάρξει κάποια κίνηση για τον παίκτη όμως μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει καιρός. Στην ΑΕΚ σκέφτονται να τον κρατήσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου