Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΑΕΚ: «Βόμβα» με Λάσμε!


Η παραμονή του Μαλίκ Χέρστον στην ΑΕΚ αποτελούσε βασική προτεραιότητα για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, η οποία θέλει να χτίσει ένα δυνατό ρόστερ που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις φετινές αυξημένες απαιτήσεις από την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια με τη συμμετοχή της στο EuroCup.

Στην Ένωση αναζητούν τους παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο και μία από τις περιπτώσεις που τέθηκε στο τραπέζι είναι αυτή του Στέφαν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ έχει μείνει ελεύθερος από την Εφές κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να είναι η καλύτερη προοπτική γι αυτόν, αλλά οι “πράσινοι” επέλεξαν για το ρόλο του βασικού τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και παράλληλα έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση του Άλεξ Τάιους για να πλαισιώσουν τον Σέρβο σέντερ.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις σε ότι αφορά στον Λάσμε και περιμένουν ώστε να κάνουν την κίνηση τους. Σίγουρα, δεν μπορούν να του προσφέρουν το 1,1 εκατομμύριο δολάρια που είχε λαμβάνειν από την Εφές για το δεύτερο χρόνο της συνεργασίας τους, ωστόσο είναι σε θέση να του παρέχουν ένα σημαντικό ποσό και το κυριότερο ηγετικό ρόλο στους “κιτρινόμαυρους”. Ένα ρόλο για τον οποίο προοριζόταν ο Μενσά-Μπονσού, ο οποίος όμως αποτελεί παρελθόν για τους γνωστούς λόγους με τη διετή τιμωρία του λόγω ντόπινγκ.

Για τον Λάσμε έχει υπάρξει ομολογούμενο ενδιαφέρον από τον προπονητή της ΓαλατάΣαράι, Εργκίν Αταμάν, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να μετέχει στον ίδιο όμιλο του EuroCup με την Ένωση.

Στη “βασίλισσα” θέλουν να κάνουν μια θεαματική κίνηση και να προκαλέσουν ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας κι η περίπτωση του Στέφαν Λάσμε αποτελεί μια καλή προοπτική…

Ταυτόχρονα στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν και για έναν πρωτοκλασάτο πλέι μέικερ. Πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνουν λόγο για παίκτη που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ωστόσο, ο Ντράγκαν Σάκοτα εξακολουθεί να πιέζει τον Σκότι Ουίλμπεκιν να ξαναφορέσει τη φανέλα με το “δικέφαλο” παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Αυστραλία.

Άρθρο: sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου