Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ολυμπιακός: Τζαβάι και Μπέγκιτς σε πρώτο πλάνο


Οι βασικότεροι υποψήφιοι για τη θέση του σέντερ στον Ολυμπιακό πλέον, είναι οι Μίρσα Μπέγκιτς και Νέιθαν Τζαβάι, οι οποίοι φαίνεται να έχουν κρούση από τους «ερυθρόλευκους» για συνεργασία. Ο Σλοβένος (2,21 μ.) παίκτης της Ρεάλ, αποχαιρέτησε σήμερα φίλους και συμπαίκτες από τη «βασίλισσα» για τα δυο χρόνια που πέρασε μαζί τους.

Όσο για τον Νέιθαν Τζαβάι, δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο γιγαντόσωμος σέντερ, είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης, τριετούς διάρκειας. Πιο κοντά είναι, λοιπόν, ο Αυστραλός τον οποίο όμως δεν παύουν να «εξετάζουν» πολύ σημαντικά οι Πειραιώτες αφού εκτός από το ότι αποτελεί πολύ δυναμικό παίκτη στη φρόντ λάιν, έχει και το πρόβλημα του τραυματισμού του, το οποίο μπορεί να τον αφήσει εκτός σε κάποια παιχνίδια τη νέα σεζόν αν αντιμετωπίσει ενοχλήσεις.

Πάντως, αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, είναι να κάτσει και να σκεφτεί ώριμα, πειθαρχημένα και χωρίς βιασύνη καθώς μια λάθος επιλογή μπορεί να του στοιχίσει πολλά σε μια πολύ απαιτητική σεζόν ως ο επί δύο συνεχόμενες φορές κορυφαίος σύλλογος της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου