Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Άρης: «Βλέπει» Νέιμικ


Την απόκτηση του Ντρου Νέιμικ φαίνεται να «εξετάζει» ο Δημήτρης Πρίφτης για τη θέση του βασικού σέντερ στο ρόστερ της ομάδας ωστόσο μέχρι ο Άρης να επιτύχει και επίσημα την άρση του απαγορευτικού της ΦΙΜΠΑ και να συμφωνήσει με τον Κώστα Χαρίση την αποδέσμευσή του, τα πράγματα μένουν προς το παρόν... στάσιμα.


Ο 29χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και κάνει όλη την «αθόρυβη» ζημιά στους αντιπάλους του καθώς αποφοιτώντας από το πασίγνωστο πανεπιστήμιο, Μίσιγκαν Στέιτ (του Μάτζικ Τζόνσον) ήταν μέχρι τον περασμένο Μάρτιο ο κορυφαίος μπλοκερ όλων των εποχών όμως τον ξεπέρασε τελικά ο Αντρέιαν Πέιν.

Ο κόουτς του Άρη, φημολογείται πως χρόνια παρακολουθεί τον παίκτη και τον θέλει σε κάθε ομάδα που έχει εργαστεί ωστόσο το χαμηλό μπάτζετ των ομάδων σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις του παίκτη, δεν έκαναν δυνατή τη μετακίνησή του σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα έχει εργαστεί ο Έλληνας προπονητής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχουν συζητήσεις με τον Αμερικανό, ώστε να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του και ο Άρης να καταφέρει να τον κάνει μέλος του ρόστερ του για την νέα αγωνιστική περίοδο θέλοντας να έχει ανάλογη πορεία με την φετινή στο κύπελλο (έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης) και πολύ καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα από τη φετινή (τερμάτισε 7ος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου