Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ανατριχιαστική αποθέωση για Πολ Τζορτζ στο ντεμπούτο του φέτος (vid)


Ανατριχιαστική αποθέωση επιφύλασσαν στον Πολ Τζορτζ οι οπαδοί των Ιντιάνα Πέισερς με τον σούπερ σταρ της ομάδας να επιστρέφει σε επίσημο αγώνα μετά από τον φρικιαστικό τραυματισμό που είχε το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Αμερικής.



Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Πέισερς είχε διαλύσει το πόδι του σε μια προσπάθεια να σταματήσει τον Τζέιμς Χάρντεν και τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι. Ο Πολ Τζορτζ είναι όμως εδώ, επέστρεψε πιο νωρίς από ότι περίμενε και ο πιο φιλόδοξος οπαδός της Ιντιάνα (34-43) και έτσι βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια μεγάλης σημασίας νίκη με 112-89 τους Μαϊάμι Χιτ, με τον ίδιο να σκοράρει 13 πόντους, ενώ επίσης μάζεψε 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 15 σχεδόν λεπτά παραμονής του στο παρκέ.

Οι φιλοξενούμενοι (34-43) είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Ντουέιν Γουέιντ ο οποίος πέτυχε 27 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τζέιμς Ένις, σκοράροντας 17 πόντους από οτυς 89 της ομάδας του. Για το Μαϊάμι, ο Γκόραν Ντράγκιτς σημείωσε 15 πόντους έχοντας ένα καλό παιχνίδι στα πόδια του.

Από τους οικοδεσπότες (ή τους νικητές της αναμέτρησης, όπως θέλετε πείτε το), ο Λουίς Σκόλα ήταν καθοριστικός πετυχαίνοντας 23 πόντους, ενώ εξίσου καλή εμφάνιση έκαναν και οι Σόλομον Χιλ (19π.), CJ Μάιλς (17π.) ενώ σε καλό βράδυ ήταν και ο Ντέιβιντ Γουέστ, πετυχαίνοντας 12 πόντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου