Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας!


Την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να αναμένεται να κάνουν δεκτή την απόφαση του Έλληνα κόουτς εφόσον η ομάδα να δεχθεί ένα δυνατό «ηλεκτροσόκ» και μετά τις άσχημες κριτικές που δέχθηκε από τον κόσμο της ομάδας (είναι και φίλαθλος της ομάδας από μικρός) αποφάσισε να δηλώσει την παραίτησή του.



Ο κόσμος έχει πολύ θυμό προς το πρόσωπό του καθώς και στην ομάδα υπάρχει ένα νευρικό κλίμα μετά και τη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του σε ένα παιχνίδι που είχε στα χέρια του σε πολλά χρονικά σημεία της αναμέτρησης.

Ο Μίλαν Τόμιτς θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Πάτρας με τη διοίκηση όπως φαίνεται να ψάχνει τον άξιο αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού. Φώτης Κατσικάρης και Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι οι προπονητές που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες με την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού να έχει και το ότι προπονεί την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ και έτσι θα χάσει κάποιες προπονήσεις σε περίπτωση που αναλάβει. Οι δυο περιπτώσεις αυτών των αθλητών δεν είναι οι μόνες για τους Αγγελόπουλους και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γνωρίζουμε ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό ξεκινώντας ουσιαστικά για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου