Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Άρης: Επόμενος στόχος... Κοέν!


Ο Τζέικ Κοέν είναι ο επόμενος στόχος του Άρη για τη φροντ λάιν μετά το «πάγωμα» της περίπτωσης του Ντούσκο Μπούνιτς.

Ο Μπούνιτς ήταν πρώτος στόχος του Δημήτρη Πρίφτη, όμως τελικά η περίπτωσή του φαίνεται να μη παίρνει σάρκα και οστά και έτσι ένας πρώην παίκτης της Μακάμπι, ο Ισραηλινός Τζέικ Κοέν είναι το plan b των «κιτρίνων» αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να παίξει τόσο σε «4» όσο και σε «5».

Μπροστά από τους Κοέν (εφόσον αποκτηθεί) και του Τσούπκοβιτς θα αποκτηθεί ένας παίκτης που να μπορεί να συνυπάρχει και με τους δυο και να έχει καλά χαρακτηριστικά. Αυτός αρχικά φαινόταν πως θα ήταν ο Οκάρο Γουάιτ, για τον οποίο ωστόσο εφόσον θέλουν οι Θεσσαλονικείς να τον αποκτήσουν θα πρέπει να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα από ότι θα δώσουν στον ΜακΝίλ!

Ο 22χρονος Αμερικανός φόργουορντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, ωστόσο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τη βδομάδα που μας πέρασε απέρριψε πρόταση ύψους 170.000 δολάρια περίπου ενώ φήμες τον έφερναν μια «ανάσα» από τη γαλλική Λεμάν, που του προσέφερε 190 χιλιάρικα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει εισηγηθεί της απόκτησής του και μένει να δούμε αν ο Νίκος Λάσκαρης θα αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση ή αν θα προτιμήσει κάτι οικονομικότερο από την αγορά που έχει... πολλά ονόματα διαθέσιμα για κάθε γούστο. Οι πιθανότητες πλέον είναι μικρές για τον Άρη πάντως αφού δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για το μέλλον του και οι μνηστήρες προσφέρουν αρκετά χρήματα για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου