Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Τρίκαλα: Οριστικά τα ηνία στον Φλεβαράκη!


Τα Τρίκαλα με αργά, αλλά σταθερά βήματα, δημιουργούν την ομάδα της νέας σεζόν, η οποία θα έχει στην τεχνική ηγεσία της τον Κώστα Φλεβαράκη, που επέστρεψε μετά το πέρασμά του από την Πολωνία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Κώστας Φλεβαράκης ανανέωσε την συνεργασία του με τα Τρίκαλα BC Aries και θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας και την περίοδο 2015-16 μετά τις δύο προηγούμενες πετυχημένες σεζόν όπου η ομάδα κατάφερε να εδραιωθεί στην Α1.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στον πάγκο των Τρικάλων BC Aries ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: «Μέσα σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο περιβάλλον η απόφαση μου να παραμείνω στα Τρίκαλα οφείλεται στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα, τους φιλάθλους αλλά και την πόλη των Τρικάλων. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι και λόγω των ιδιόμορφων καταστάσεων που επικρατούν, η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη για μας σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Θα χρειαστεί υπομονή, ομαδική προσπάθεια και πίστη ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας».

Πηγή:sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου