Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Κατέληξε στη Γαλατά ο Λάσμε!


Ο I-SPY αποκαλύπτει το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων, το πραγματικό λόγο που ο Γκαμπονέζος καταλήγει στη Γαλατά και την ...έκπληξη που μπορεί να τον περιμένει.

Ο Στεφάν Λάσμε δεν θα πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν τα βρήκε με τους «πράσινους» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατασαράι, η οποία του προσέφερε συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές. Και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που ο Γκαμπονέζος σέντερ είπε «όχι» στην πρόταση του «τριφυλλιού», παρά το γεγονός πως κάλυπτε -σε πρώτη φάση- τις απαιτήσεις του. Όχι τόσο ο όρος στο συμβόλαιο. Δεν θα χαλούσε η συμφωνία για τέτοιο λόγο.

Ο πρώην παίκτης της Αναντολού Εφές έψαχνε πάντα το κάτι παραπάνω στον τραπεζικό του λογαριασμό. Γι’ αυτό άλλωστε, ενώ είχε συμφωνήσει από την αρχή προφορικά με την Γαλατά ενημέρωσε ξαφνικά πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORTIT. Η πρόταση του «τριφυλλιού» ήταν καλύτερη από την πρώτη της «τσιμ μπομ». Οι Τούρκοι προσέφεραν στον παίκτη 700 χιλιάδες δολάρια, ενώ οι «πράσινοι» μπήκαν… δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του, προσφέροντάς του 800 χιλιάδες δολάρια.

Κι ενώ όλα έδειχναν ιδανικά για το μεγάλο… come back, η Γαλατασαράι πείσμωσε, εμφανίστηκε εκ νέου στο παιχνίδι και ουσιαστικά έκανε αυτό που επιδίωκε η πλευρά του παίκτη. Οι Τούρκοι είδαν το θέμα εγωιστικά και παρά το ότι ήταν έξαλλοι με τον τρόπο που τους είχε αδειάσει ο Λάσμε, ανέβασαν την προσφορά τους στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Πρόταση, η οποία άλλαξε φυσικά τα δεδομένα και τα θέλω του παίκτη. Δεν αποκλείεται πάντως οι Τούρκοι να πάρουν μια μίνι …εκδίκηση από τον Λάσμε και τώρα που έκλεισε την πόρτα του Παναθηναϊκού να τον υπογράψουν με λιγότερα χρήματα…

Άρθρο: sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου