Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Άρης: Επαφή για Γουότερς, Νέιμικ


Σε εφαρμογή μπήκε το δεύτερο σκέλος του αγωνιστικού σχεδιασμού του Άρη, καθώς χθες οι κίτρινοι είχαν μια νέα επαφή με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο των Ντομινίκ Γουότερς και Ντρου Νέιμικ. 

Για τον Αμερικανό πλέι μέικερ η πολιτική του Άρη δεν αλλάζει. Υπάρχει συγκεκριμένη οικονομική προσφορά και δεν πρόκειται οι κίτρινοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού. Αν ο Γουότερς αποδεχθεί την οικονομική πρόταση του Άρη, τότε η συμφωνία μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει εναλλακτικές λύσεις για την θέση “1”, όμως δεν πρόκειται να βιαστεί.

Πάντως πληροφορίες από το περιβάλλον του Γουότερς αναφέρουν ότι ακόμα εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να βρει πρόταση με καλύτερα χρήματα, άρα σε πρώτη φάση συμφωνία δεν θα υπάρξει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα προσεχώς.

Σε ότι αφορά τον Νέιμικ, οι κίτρινοι έχουν έναν και μόνο ενδοιασμό για να προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας, την κατάσταση με τη μέση του. Ο Νέιμικ έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με τη δισκοκήλη του, που ουσιαστικά τον άφησε εκτός πλέι οφ φέτος, όμως οι κίτρινοι είναι (δικαιολογημένα εν μέρει) επιφυλακτικοί, γι’ αυτό και αυτή η υπόθεση ίσως πάει λίγο πιο πίσω χρονικά.

Άρθρο: pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου