Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Άρης: Ξανά για Γουότερς!


Ο Ντομινίκ Γουότερς αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στη θέση του πόιντ γκαρντ, ωστόσο τα δεδομένα για την απόκτησή του είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ο παίκτης ζητάει από τους «κίτρινους» το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, με τη διοίκηση να αποφασίζει πως το κασέ είναι πολύ υψηλό, ωστόσο όμως δεν αφήνει την περίπτωσή του και θα έχει διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και πάλι προκειμένου να υπάρξει το deal.

Μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» είχαν επικοινωνήσει μόνο μια φορά με τη πλευρά του παίκτη, η οποία πλευρά ήταν ξεκάθαρη στα οικονομικά της «θέλω». Αυτό ο Άρης όμως δεν φαίνεται να το πήρε και πολύ ζεστά και αν ο Γουότερς δεν κατεβάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις δεν θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης φορώντας τα «κιτρινόμαυρα». Μπορεί η περίπτωσή του να είναι πολύ καλή, ωστόσο κρίθηκε ακριβός.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει κι άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ και σε περίπτωση που ο πρώην παίκτης του Κολοσσού είναι ανένδοτος, ο «Αυτοκράτορας» θα κοιτάξει κάτι άλλο για τη συγκεκριμένη θέση, που ίσως είναι και από τα Summer League του NBA, όπου παρακολούθησε και ο κόουτς του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου