Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ρέθυμνο: Απέκτησε Καμπερίδη!


Στο Ρέθυμνο επίσημα με τη μορφή δανεισμού θα ανήκει για την επόμενη σεζόν ο Μιχάλης Καμπερίδης, με την «Ένωση» να αποφασίζει πως το καλύτερο και για τον ίδιο θα ήταν να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο νεαρός φόργουορντ δε χωρούσε στο ρόστερ της ΑΕΚ και γιαυτό αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να επιστρέψει καλύτερος τη νέα αγωνιστική περίοδο και με κάποια εμπειρία παραπάνω. Μετά τον περσινό του δανεισμό στην ισπανική Ουέσκα της Α2, αποφασίστηκε φέτος να παίξει εν Ελλάδι.

Οι ανακοινώσεις:

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει: ο αθλητής Μιχάλης Καμπερίδης παραχωρήθηκε σήμερα (29/07) με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στο Ρέθυμνο Cretan Kings».


ΚΑΕ Ρέθυμνο: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Μιχάλη Καμπερίδη, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Καμπερίδης είναι 21 ετών (γεν. 24/04/1994), έχει ύψος 2,05μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Πέρυσι συμμετείχε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τα χρώματα της ΑΕΚ, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Εφήβων και Νέων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου