Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νικς για Μπούζερ!


Τη προσθήκη του Κάρλος Μπούζερ φαίνεται να σκέφτονται έντονα στους Νιου Γιορκ Νικς, έχοντας ανάγκη από έναν πολύ καλό παίκτη που θα δώσει σημαντική βοήθεια στον Καρμέλο Άντονι, έναν παίκτη που αποτελεί το Α και το Ω της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορεί ωστόσο ο Μέλο να μείνει άλλο μόνος και να υπάρχουν παιχνίδια που να κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και θέλει μέσα στην πεντάδα παίκτες οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν. Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ο Κάρλος Μπούζερ. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ είναι ελεύθερος στην αγορά και πολλές ομάδες έχουν στόχο να τον υπογράψουν.

Ο Μπούζερ ξεκίνησε τη καριέρα του στο NBA από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αφού ήταν εκείνοι που τον επέλεξαν στη 35η θέση του draft pick μένοντας εκεί για δυο χρόνια. Η συνέχεια για τον 34χρονο (πλέον) ήταν στη Γιούτα για τους Τζαζ όπου από το 2004 έως το 2010 ήταν μέλος της. Επόμενος σταθμός του οι Σικάγο Μπουλς, από το 2010 μέχρι το 2014, μέχρι να υπογράψει στους Λος Άντζελες Λέικερς μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας για μια σεζόν και τώρα πλέον να βρίσκεται ελεύθερος.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει ακουστεί πως σε περίπτωση που δε προχωρήσει του Μπούζερ, θα κοιτάξει και την περίπτωση του Κέβιν Σεραφίν, ενός παίκτη που αποτελεί την αμέσως επόμενη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου