Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Άρης: Υπέγραψε και ο ΜακΝίλ!


Ο Άρης θα έχει ίσως την καλύτερη ομάδα πίσω από τους δυο αιώνιους και θα είναι το φαβορί της τρίτης θέσης για τη νέα σεζόν αφού οι κινήσεις που κάνει είναι εξαιρετικές.

Μετά την απόκτηση του Τσούπκοβιτς χθες και του Γουότερς προχθές, ο Άρης σήμερα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον εξαιρετικό Τζέρελ ΜακΝίλ για τον επόμενο χρόνο. Ο ΜακΝίλ θα ενισχύσει... επικίνδυνα τη περιφέρεια των «κιτρίνων» με την έλευσή του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Jerel McNeal. Ο 28χρονος (γεννημένος την 1η Ιουνίου του 1987), ύψους 1.91μ, Αμερικανός γκαρντ θα φορά τη φανέλα του ΑΡΗ για την επόμενη σεζόν.

Ο Jerel McNeal φοίτησε στο Hillcrest High School και στην τελευταία χρονιά του μέτρησε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 6 κλεψίματα κατά μέσο όρο, κερδίζοντας μία θέση στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος!

Το 2005 ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του στο πανεπιστήμιο του Marquette, όπου άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Την πρώτη χρονιά είχε 11 πόντους και 4.5 ριμπάουντ και επιλέχθηκε στην καλύτερη ρούκι πεντάδα της BIG EAST. Στη δεύτερη σεζόν του, με 14.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 2.6 κλεψίματα ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας και καλύτερος αμυντικός της BIG EAST .

Τη σεζόν 2007-08, με 15 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ επιλέχθηκε και πάλι στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της BIG EAST, ενώ ήταν δεύτερος «κλέφτης» (2.17), 14ος σκόρερ και 14ος πασέρ σε ολόκληρο το κολεγιακό πρωτάθλημα.


Στην τελευταία του χρονιά στο κολέγιο, μαζί με τον νυν σταρ του ΝΒΑ, Macrus Thornton και τον πρώην παίκτη του ΑΡΗ, Dominic James, έκανε το μεγάλο ξέσπασμα. Μέτρησε 19.8 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά αγώνα και επιλέχθηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του κολεγιακού πρωταθλήματος και στην πρώτη της BIG EAST. Τελείωσε την κολεγιακή καριέρα του όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Marquette με 1.985 πόντους, πρώτος «κλέφτης» με 287 κλεψίματα και πρώτος σε συμμετοχές με 130».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου