Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Νέα Κηφισιά: Με Βουγιούκα και Μαυροειδή στη «πρώτη»

Φωτο: kifissiabc.gr

Ο Ιαν Βουγιούκας και ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν στη παρόντες στη πρώτη προπόνηση της ομάδας των Βορείων Προαστίων, αφού θέλουν να μείνουν σε καλή φυσική κατάσταση.

Μάλιστα οι δυο παίκτες ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς ο πρώτος έχει ακουστεί έντονα για την ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος έφτασε πολύ κοντά στον Άρη ωστόσο ήθελε περισσότερα χρήματα λέγοντας «όχι» στη πρόταση των «κιτρίνων» έχοντας στο μυαλό του κυρίως το εξωτερικό.

Ωστόσο τίποτα δεν υπήρξε για τους δυο παίκτες και έτσι συνεχίζουν την αναζήτηση της επόμενής τους ομάδας. Τα χρήματα που απαιτεί ο Μαυροειδής αποκλείεται να μπορέσει να τα δώσει η Νέα Κηφισιά αφού δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ζήτησε πέρυσι και έτσι θεωρείται απίθανο να βρίσκεται εκεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον Βουγιούκα.

Οπότε μέχρι να βρουν την επόμενη «στάση» της καριέρας τους θα προπονούνται με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Επίσης παρών στις προπονήσεις ήταν και ο Δημήτρης Σταμάτης (και αυτός βρέθηκε πολύ κοντά στον Άρη) ο οποίος αναμένεται να προστεθεί και επίσημα στο ρόστερ τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου