Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Άρης: Προφορική συμφωνία με Δίπλαρο!


Μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Νίκου Δίπλαρου και της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο νεαρός γκαρντ φαίνεται να βρίσκεται μια «ανάσα» από το να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι γνωστό, ο «χρυσός Έφηβος» είχε κάνει δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ οι οποίες δεν άρεσαν καθόλου ούτε στη διοίκηση, ούτε στους μελλοντικούς του συμπαίκτες (που δε θα γίνουν τελικά συμπαίκτες του) αλλά ακόμα περισσότερο στον κόσμο της «Ένωσης».

Επειδή όμως είναι μόλις 18 ετών και έχει λίγες μέρες μόλις που τα έχει κλείσει, ο Άρη θα του δώσει την ευκαιρία να γίνει μέλος του «Αυτοκράτορα» και να επενδύσει πάνω του για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το deal πολύ δύσκολα θα χαλάσει αφού και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να θέλει να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Μάλιστα, μετά την ακύρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Έσπερος Πατρών διευκρίνισε ότι υπολογίζεται κανονικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο παίκτης δεν φαίνεται να θέλει να παραμείνει στην ομάδα ψάχνοντας ένα μεγάλο κλαμπ για να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα (με όλο το σεβασμό προς την ομάδα της Πάτρας). Έτσι πολύ δύσκολα θα μείνει μέλος της ομάδας της πόλης του καθώς αν και δεν έχουν υπάρξει αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής ο Άρης θα τον κάνει δικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου