Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Κολοσσός: Μια ανάσα από Ρέλεφορντ


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τρέβορ Ρέλεφορντ (23χρ., 1,83μ.) βρίσκεται ο Κολοσσός. Ο ικανός σκόρινγκ πόιντ γκαρντ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportit, o επικρατέστερος στην σχετική λίστα του Άρη Λυκογιάννη για την θέση του βασικού… κουμανταδόρου στην ομάδα της Ρόδου.

Ο απόφοιτος του Αλαμπάμα αναμένεται να υπογράψει σύντομα συμβόλαιο συνεργασίας με τους “θαλασσί” και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, μετά από μια χρονιά, την πρώτη του επαγγελματική, στην Πολωνία. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Γουίλκι Μόρσκι έχοντας κατά μέσο όρο 18,3 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ και 1,9 κλεψίματα στην πολωνική λίγκα.

Είναι απόφοιτος του Αλαμπάμα, όπου έπαιξε μπάσκετ για τέσσερα χρόνια (2010-14), όντας από τους πρωταγωνιστές στο κολέγιο του. Την τελευταία του σεζόν (2013-14) μέτρησε 18,6 πόντους, 3,2 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 2,3 κλεψίματα, έχοντας, μάλιστα, 54% στα τρίποντα.

Πρόκειται για έναν σκόρινγκ πλέι μέικερ με καλό σουτ, ο οποίος ωστόσο, λόγω του ύψους του, δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ ντραφτ, ξεκινώντας έτσι την καριέρα του από την Ευρώπη.

Ο Ρέλεφορντ έχει παρόμοια αγωνιστικά στοιχεία με τον Ντομινικ Ουότερς, που αγωνίστηκε πέρσι στον Κολοσσό και πλέον είναι παίκτης του Άρη.

Άρθρο:sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου