Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Θέλουν Ρούμπιο οι Νικς!


Ο Φιλ Τζάκσον δεν έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες με τους οποίους θα απαρτίζεται η περιφερειακή του γραμμή και έτσι φαίνεται να θέλει να ανταλλάξει παίκτες προκειμένου να αποκτήσει τον Ρίκι Ρούμπιο.

Ο 24χρονος Ισπανός πόιντ γκαρντ είχε επιλεγεί στο νο5 του ντραφτ του NBA το 2009, όταν είχε ολοκληρώσει τη σεζόν στη Μπανταλόνα και προκάλεσε το ενδιαφέρον και την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Μπάρτσα. Από το 2011 όμως ως σήμερα παίζει για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, είναι «Λύκος» τα τελευταία τέσσερα χρόνια της καριέρας του και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα, μιας και οι αρκετοί του τραυματισμοί σε συνδυασμό με τις μη γεμάτες του σεζόν στο πρωτάθλημα κάνουν την ομάδα του να είναι θετική σε ενδεχόμενο ανταλλαγής.

Ο Ρούμπιο έπαιξε μόλις σε 22 παιχνίδια τη περσινή σεζόν σκοράρωντας 10.3 πόντους και μοιράζοντας 8.8 ασίστ έχοντας μια «άδεια» σεζόν. Η προπέρσινή του χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ήταν και αυτή με τις περισσότερες συμμετοχές μετρώντας 9.5 πόντους και 8.3 ασίστ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο σε 82 παρουσίες του. Το ESPN New York αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Νέας Υόρκης θα κινηθεί για να αποκτήσει τον Ισπανό πλέι μέικερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου