Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τι γράφουν οι Ισπανοί για Βασιλειάδη


Πώς υποδέχτηκαν στην Ισπανία στην οποία έπαιξε για αρκετά χρόνια ο Κώστας Βασιλειάδης, την είδηση της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αρκετές αναφορές έχουν οι Ισπανοί όσον αφορά την επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ. Βλέπετε ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είναι πολύ γνωστός στη συγκεκριμένη χώρα αφού αγωνίστηκε στην Μάλαγα (ήταν η τελευταία του ομάδα πριν γυρίσει στον "Δικέφαλο"), στην Ομπραντόιρο και στην Μπιλμπάο.

Ας δούμε κάποια ισπανικά δημοσιεύματα που αφορούν τον Βασιλειάδη:

gigantes.com: "Ο Βασιλειάδης επιστρέφει στο σπίτι του... Γυρνά στον σύλλογο που ξεκίνησε την καριέρα του".

blogdebasket.com: "Ο Βασιλειάδης αφήνει την ACB και την χώρα μας για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα".

malaga.eldesmarque.com: "Η άφιξη του στην Μάλαγα έφερε ενθουσιασμό αλλά η συσσώρευση προσωπικών καταστάσεων και τραυματισμών δεν έφεραν το αναμενόμενο λαμπρό πέρασμά του από την ομάδα. Ο Ελληνας παίκτης γύρισε στην ομάδα που ήθελε, τον ΠΑΟΚ".

solobasket.com: "Βρέθηκε κοντά σε υπογραφές με την ΑΕΚ και την Μπιλμπάο αλλά καμιά από αυτές τις επιλογές δεν καρποφόρησε. Τελικά ο Ελληνας παίκτης γύρισε στον ΠΑΟΚ".

acb.com: "Ο Κώστας Βασιλειάδης επιστρέφει στο σπίτι του, τον ΠΑΟΚ μετά την περιοδεία του στην Ιταλία, στην Τουρκία και στην Ισπανία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις τάξεις του ΠΑΟΚ".

Άρθρο: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου