Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

«Κεράτωσε» τον Καρμέλο η σύζυγός του!

Φώτο: bleacherreport.com

Η γυναίκα του Καρμέλο Άντονι, Λάλα, φαίνεται να τον απάτησε με τον Μάινο (ράπερ) αφού η διασκέδασή τους έφτασε σε... απαγορευτικά σημεία. Μάλιστα η σύζυγος του εν λόγω ράπερ «έκραξε» την Λάλα αλλά και τον άντρα της μέσω Instagram.

Απίστευτος χαμός μεταξύ δυο ζευγαριών όταν ο ένας έχει πληροφορίες και μάλιστα το κοινοποιεί δημόσια. Αυτό έκανε η γυναίκα του Μάινο παίρνοντας θέση απευθυνόμενη προς την Λάλα, έχοντας βάλει σε tag τον παίκτη των Νιου Γιορκ Νικς: «Γνωρίζει ο άντρας σου ότι @#@ με τον πατέρα της κόρης μου, ότι κοιμήθηκες σπίτι του πριν λίγα βράδια μετά το σινεμά. Ο άντρας μου είναι μαζί μου κάθε στιγμή. Πως αισθάνεσαι που είσαι υπεύθυνη που η κόρη του όταν ξυπνά δε θα τον βλέπει πλέον. Κράτα τον για σένα. Δεν τον θέλουμε πια. Να ξέρεις πως έχω αποδείξεις. Είσαι η ντροπή των γυναικών».

Ο «Μέλο» φαίνεται να είναι πολύ εκνευρισμένος με το εν λόγω συμβάν και ένα διαζύγιο θα δείξει αν όντως ισχύουν αυτά που ισχυρίστηκε η «εκλεκτή» του ράπερ, η οποία φαίνεται πως σύντομα θα πάψει να είναι πλάι του.




Η παραπάνω μετάφραση είναι από το gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου