Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Νέα Κηφισιά: Πήρε Χρυσικόπουλο, θέλει και Δίπλαρο!


Η Νέα Κηφισιά θα είναι η τέταρτη ομάδα της καριέρας του Λίνου Χρυσικόπουλου στη Basket League, αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση.
Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ συμφώνησε να συνεχίσει στη Νέα Κηφισιά του Ηλία Παπαθεοδώρου τη καριέρα του έπειτα από το πέρασμά του από τον ΚΑΟΔ, αφήνοντας τη Δράμα προκειμένου να μετακομίσει και πάλι. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης έχει περάσει επίσης από Άρη και ΠΑΟΚ.

Έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών (αναφέρει το sport24.gr) έχει αναπτυχθεί γύρω από το ενδιαφέρον της Νέας Κηφισιάς για τον Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ η οποία ακύρωσε το συμβόλαιό του λόγω των δηλώσεων που έκανε και έτσι αναζητεί την πρώτη του ομάδα στη Basket League καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Έσπερου Πατρών, παρότι οι «πατρινοί» τον δηλώνουν ως μέλος της ομάδας τους.

Η παρουσία του κόουτς Παπαθεοδώρου θα παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση του παίκτη σε περίπτωση που θελήσει να κάνει το «άλμα» προκειμένου να παίξει για χάρη του προπονητή του στην Εθνική Εφήβων. Το μέλλον θα δείξει το τι θα κάνει ο παίκτης και το αν άλλες ομάδες θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν από την Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου