Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΚΑΟΔ: Μεγάλη βδομάδα...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΚΑΟΔ, που μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα για την επόμενη μέρα. Κρίσιμη συνάντηση κορυφής την Παρασκευή που θα κρίνει πολλά, με τον Βασίλη Τσακτσαρλή να είναι ανένδοτος. Ετοιμάζεται το Λαύριο!

Τα γεγονότα “τρέχουν” και ο Βασίλης Τσακτσαρλής καλείται να δώσει λύση. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είναι ανένδοτος και δεν θέλει σε καμία περίπτωση εξαγορά της θέσης σε ομάδα που θα μεταφέρει τον ΚΑΟΔ σε άλλη πόλη (παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον περίγυρο).

Έτσι, λοιπόν, παρά τις περί αντιθέτου πληροφορίες πριν από μερικές ημέρες, δύσκολα θα βρεθεί στην Α1 ο Προμηθέας ή η Χαλκίδα. Οι δρόμοι, πλέον, είναι δύο. Παραμονή της ομάδας στην Μπάσκετ Λιγκ ΣΚΡΑΤΣ με “σφιχτό” μπάτζετ (τηλεοπτικά, ΟΠΑΠ και κάποιες χορηγίες όσων θελήσουν να βοηθήσουν) ή αποχώρηση από το πρωτάθλημα και εθελούσιος υποβιβασμός. Το πρώτο σενάριο δε συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες, όμως θα ξεκαθαρίσει αν έχει ελπίδες μόλις παρουσιαστεί το οικονομικό πλάνο στον κ.Τσακτσαρλή.

Από εκεί και πέρα, αν αποχωρήσουν οι Δραμινοί, τότε το Λαύριο είναι έτοιμο να αποδεχτεί την πρόκληση και να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια, όντας η πρώτη επιλαχούσα ομάδα από την Α2. Οψόμεθα…

Άρθρο: eurohoops.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου