Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Καβάλα: «Αργοναύτης» ο Σίνης!


Ο Γιάννης Σίνης αποχώρησε από το Ρέθυμνο έπειτα από μια διετία (2013-15) στους Κρητικούς ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στην Καβάλα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα. Στα υπόψιν ο Χριστόφορος Στεφανίδης.
Η Καβάλα επιστρέφει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ θα παραταχθεί ενισχυμένη με τις προσθήκες των Μορίς Κεμπ, Ρομπ Τζόουνς και του Γιάννη Σίνη, ο οποίος αποχώρησε από το Ρέθυμνο και θα ενισχύσει τους νεοφώτιστους αφού ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα του Γιάννη Τζήμα.

Ο 24χρονος φόργουορντ (2μ.06) αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στο Ρέθυμνο ενώ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 1.18 πόντους, 1 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ ανά 6'43" μ.ό., σε 22 αγώνες με τους Κρητικούς στη regular season και τα playoffs.

Κατά τα άλλα, η Καβάλα εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά, με την περίπτωση του Χριστόφορου Στεφανίδη να βρίσκεται στα υπόψιν. Ο Στεφανίδης αγωνίστηκε πέρσι στον Κολοσσό ενώ συμμετέχει αυτή την περίοδο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, βοηθώντας στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" ελλείψει των εφτά διεθνών.

Άρθρο: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου