Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΚΑΟΔ: Νίκη...8άδας!


Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΚΑΟΔ, ο οποίος πλέον δεν είχε κανέναν φόβο για πιθανό υποβιβασμό, κόντρα στον Απόλλωνα της Πάτρας εκτός έδρας, μπαίνοντας στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα playoffs, και αν καταφέρει να κρατήσει η ομάδα του Κώστα Μέξα θα είναι μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα να λαμβάνει μέρος στις 8 κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.



Η 23η αγωνιστική βρήκε τον ΚΑΟΔ να αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Απόλλωνα, ο οποίος επηρεασμένος από τα κακά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και σε συνδυασμό με το πάθος των παικτών της ομάδας της Δράμας, έφτασε στην ήττα μέσα στο «σπίτι» του με 63-67 με τον Μανώλη Παπαμακάριο να πραγματοποιεί μια κορυφαία εμφάνιση με 24 πόντους και τους Ζάρα, Χάρις να βάζουν από 11 ο καθένας δίνοντας μια μεγάλη νίκη-playoffs στους Δραμινούς.

Από τον Απόλλωνα, τα πράγματα πήγε να φέρει «τούμπα» χωρίς στο τέλος να καταφέρει κάτι, ο Φιτζπάτρικ, ο οποίος σταμάτησε στους 19 πόντους σε μια εξαιρετική εμφάνιση. Έτσι, ο ΚΑΟΔ έκανε το 2-0 συνολικά στις δυο αναμετρήσεις κόντρα στους Πατρινούς και σε πιθανή ισοβαθμία των δυο στο τέλος του πρωταθλήματος, δίνει αβαντάζ στους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου