Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ψυχή κέρδισε την ΤΣΣΚΑ (VID)

φωτο:onsports.gr

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ψυχή, πάθος και θέληση και κατάφεραν να κερδίσουν την πιο φορμαρισμένη και πιο ακριβή ομάδα της Ευρωλίγκας (86-85) πραγματοποιώντας μια υπέρβαση με τους Παππά, Διαμαντίδη, Φώτση και Γκιστ να παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτήν.



Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να είχε σε εξαιρετική μέρα τους Γουίμς (24π.), ντε Κολό (19π.), Τεόντοσιτς (12π.) και Κιριλένκο (11π.) ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να «ρίξει» λευκή πετσέτα ο Παναθηναϊκός και να παρατήσει το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι το οποίο κέρδισε με δυσκολία (λίγοι πίστευαν στην υπέρβαση) με τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να καταθέτουν την ψυχή τους.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Παππάς με 25 πόντους, ενώ 15 είχε από πίσω του ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Αντώνης Φώτσης σημείωσε 12 πόντους, ενώ στους 11 σταμάτησε ο Τζέιμς Γκιστ. Όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν καλό παιχνίδι και με 16/31 τρίποντα ο Παναθηναϊκός δείχνει το πόσο ήθελε αυτή τη νίκη. Μπορεί η ΤΣΣΚΑ στο «σπίτι της» να έκανε ότι ήθελε κυριολεκτικά την ελληνική ομάδα, ωστόσο στο ΟΑΚΑ δεν πέρασε το δικό της και ο ανταγωνιστικότατος Παναθηναϊκός πανηγύρισε την μεγαλύτερη (ίσως) μέχρι στιγμής νίκη της σεζόν.

Μέχρι και ο σουπερ σταρ της ρώσικης ομάδας «υποκλίθηκε» στον κόσμο και το μεγαλείο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού λειτούργησε σαν έκτος παίκτης για την ομάδα τους, ενώ επίσης δυσκόλεψε το έργο της δικής του ομάδας.

Από την πλευρά του ο Μίλος Τεόντοσιτς δήλωσε πως στο ΟΑΚΑ μια ομάδα δεν παίρνει καθόλου εύκολα μια νίκη, καθώς χρειάζεται να παλέψει για να διεκδικήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου