Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ζοτς λαμπρός την οδηγεί!


Η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήρε την εύκολη νίκη με 82-67 και έκανε το 2-0 στη σειρά των αγώνων, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα έδρας που είχε με τους αγώνες στη Τουρκία και πλέον χρειάζεται μια νίκη στο Τελ Αβίβ για να πανηγυρίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.



Η τουρκική ομάδα είχε τον Γκούντλοκ (19π.) σε πολύ καλή μέρα, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Ερντέν (12π.), Μπογκντάνοβιτς (11π.) στη νίκη της ομάδας τους. Ο Νίκος Ζήσης πέτυχε 7 πόντους σε 17:23 λεπτά συμμετοχής.

Από πλευράς Μακάμπι, Πάργκο (16π.), Ραντλ (13π.) και Λίνχαρντ (12π.) είχαν αξιόλογη εμφάνιση με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να μένει «άσφαιρος» με 0/2 δίποντα σε 9 (σχεδόν) λεπτά συμμετοχής του στο παρκέ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε πως έχει στήσει πολύ καλά την ομάδα του φέτος, η οποία πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στην Euroleague θέλοντας να οδηγήσει την ομάδα του κοντά στον τίτλο της Ευρωλίγκας, ο οποίος (εφόσον και αν κατακτηθεί) θα είναι ο 9ος της καριέρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου