Κυριακή 26 Απριλίου 2015

«Φωτιά» στην τετράδα!

Φωτο:esake.gr

Μπορεί η 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ να μην ολοκληρώθηκε ακόμη [μένουν τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Κολοσσός (27/04, 17:00) και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (02/05, 19:00)] ωστόσο η νίκη έκπληξη του Ρεθύμνου επί της ΑΕΚ (80-79) καθώς και η νίκη του Άρη μέσα στα Τρίκαλα 74-81, έβαλε «φωτιά» για την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας του Άρη με την ΑΕΚ, οι δεύτεροι είναι αυτοί που θα κρατήσουν τη 4η θέση λόγω της διαφοράς στο μεταξύ τους τελευταίο παιχνίδι. Με καταπληκτική εμφάνιση του Σάφτενααρ (27 πόντους) το Ρέθυμνο πήρε μια νίκη σε μια πολύ φορμαρισμένη «Βασίλισσα» η οποία είχε 6-0 ρεκόρ στα τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Άρης από την πλευρά του συνέχισε με νίκη εκτός έδρας στα Τρίκαλα απόντος του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, με τον Τόρεϊ Τόμας να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 25 πόντους και με βάση τα στατιστικά να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση με τη φανέλα των «κιτρίνων».

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Κολοσσό, εντός έδρας θα υπερασπιστεί την τρίτη θέση που κατέχει ενώ από την άλλη η ομάδα της Ρόδου θα διεκδικήσει την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα σε περίπτωση νίκης στο «Κλειστό της Πυλαίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου