Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Παναθηναϊκός: Δεν έφτασε ο Διαμαντίδης, στα χέρια του η πρόκριση


Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη σκληρή για να πεθάνει Άλμπα Βερολίνου η οποία τον κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 66-68 μη καταφέρνοντας ωστόσο να καλύψει τη διαφορά πόντων στο πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στη Γερμανία όπου οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με 6.



Η Άλμπα είχε σε πολύ καλή μέρα Ρένφρο (16π.), Ρέντινγκ (14π.) και ΜακΛιν (11π.) ενώ από τον Παναθηναϊκό ο αρχηγός του Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν πιο ψηλά από όλους στο σκοράρισμα σταματώντας στους 18 ενώ από 12 πόντους είχαν Σλότερ και Φώτσης με τον Μπατίστα να μένει στους 11.

Καταστροφικό ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο για τον Παναθηναϊκό όπου η Άλμπα είχε επιμέρους σκορ 11-22 κάτι που έκανε τους «πράσινους» να μείνουν πίσω στο σκορ μετά από αρκετή ώρα. Αυτό κράτησε μέχρι τέλους και η ομάδα του Βερολίνου πήρε μια σημαντική νίκη στην Αθήνα χωρίς ωστόσο να ορίζει η ίδια την πρόκρισή της.

Τα πράγματα ακόμη ωστόσο είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού για τη πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας αφού θα αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, όπου αν καταφέρει να κερδίσει, ότι και αν κάνει η Άλμπα (λόγω της υπεροχής του στη διαφορά πόντων) περνάει στην επόμενη φάση ενώ σε περίπτωση που χάσει το «τριφύλλι» εκτός και οι Γερμανοί κερδίσουν εντός την Μακάμπι τότε θα προκριθούν εκείνοι. Πάντως η πρόκριση είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού και αυτό είναι σημαντικό.

Photo by: euroleague.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου