Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μπαρτσελόνα: Βεζένκοφ για... αντί-Ντόελμαν!


Ο Τζάστιν Ντόελμαν δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα της Μπαρτσελόνα και έτσι οι «μπλαουκγράνα» σκέφτονται ήδη το σενάριο αποχώρησης του 30χρονου παίκτη (πιθανότερος προορισμός του, η επιστροφή του στη Βαλένθια) με τον αντικαταστάτη που ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα ισπανικά μέσα, να είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ για την ομάδα που απέκλεισε από τα προημιτελικά της Euroleague ο Ολυμπιακός.



Η Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν φαίνεται να έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του Ντόελμαν με τα φώτα να στρέφονται σε πιθανούς αντικαταστάτες του το ερχόμενο καλοκαίρι. Το όνομα που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, είναι του παίκτη του Άρη, ο οποίος έχει «τρελάνει» αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση του Βούλγαρου φόργουορντ από οποιαδήποτε ομάδα θα είναι επένδυση στο μέλλον, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για μια ακόμη χρονιά (ίσως την τελευταία του πριν το μεγάλο βήμα) στον «Αυτοκράτορα», στον οποίο θα έχει σαφέστατα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ηγετικό ρόλο στην ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου