Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ολυμπιακός: Μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, sold out για την Πέμπτη! (VID)

Φωτο: Olympiacosbc.gr

Ο Ολυμπιακός μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 73-71 και κατάφερε να κάνει το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά για την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Η τρομερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, σε συνδυασμό με το πάθος των παικτών των «ερυθρόλευκων», έφεραν αυτή τη μεγάλη νίκη και πλέον τους απομένει μόνο μια ακόμη για να ταξιδέψουν για το Final4 της Μαδρίτης.



Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το Game 4 της σειράς και νωρίς νωρίς (όπως και για τη χθεσινή αναμέτρηση) έγινε sold out και πλέον εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για... δείγμα! Αύριο στις 23/4 οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη-πρόκριση μπροστά στον λαό τους και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί αυτό το φοβερό γεγονός.

Με τον Πρίντεζη να βρίσκεται για ακόμη μια ημέρα σε δαιμονιώδη φόρμα και τον Βασίλη Σπανούλη να πραγματοποιεί μια εμφάνιση, άξιας του ονόματός του (πέτυχαν 19 και 15 πόντους αντίστοιχα), έδωσαν στην ελληνική ομάδα αυτή τη νίκη που χάρηκε όλος ο ελληνικός λαός και έδειξαν πως στο ΣΕΦ για να πάρει κάποιος αποτέλεσμα θα πρέπει να έχει και την τύχη στο πλάι του καθώς ο κόσμος και η ομάδα του Ολυμπιακού δεν χαρίζουν τίποτα μέσα στο «σπίτι τους».

Από την Μπαρτσελόνα σε καλή μέρα ήταν ο Ναβάρο με 14 πόντους, 12 είχε ο Σατοράνσκι ενώ από 10 είχαν οι Λάμπε και Ντόελμαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου