Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός, το χειροκρότημα ο Απόλλωνας

Photo by:gazzetta.gr

Ο Παναθηναϊκός άξια κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, όμως όλα τα χειροκροτήματα μετά το τέλος της αναμέτρησης άνηκαν στον Απόλλων Πάτρας για την αξιότιμη προσπάθειά του για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Οι Πατρινοί έμειναν φιναλίστ ενώ οι «πράσινοι» οι κατακτητές του τροπαίου.



Ο Παναθηναϊκός είχε σε εξαιρετική μέρα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης) ο οποίος σταμάτησε στους 13 πόντους σε 13 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ ενώ και ο Νίκος Παππάς (9π., 4 ασ.) ήταν σε πολύ καλή φόρμα βοηθώντας το «τριφύλλι» να φτάσει στην άνετη νίκη με 53-68. Διαμαντίδης και Μπατίστα είχαν επίσης 9 πόντους ο καθένας.

Ο Απόλλωνας είχε σε φοβερή μέρα τον Φιτζπάτρικ, ο οποίος έβαλε τους περισσότερους πόντους από τον καθένα στην ομάδα της Πάτρας (19 πόντους) με δεύτερο τον Αργυρόπουλο ο οποίος είχε 10 (!) λιγότερους, δηλαδή 9.

Σε κανένα μέρος του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός δεν ανησύχησε για την έκβαση του αγώνα από τον άστοχο «εξάστερο» ο οποίος έφτασε στα 16 Κύπελλα Ελλάδος με το σημερινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου