Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Κιριλένκο: «Δύσκολη ομάδα ο Παναθηναϊκός»


Ο Αντρέι Κιριλένκο διανύει το τελευταίο χρόνο της γεμάτης μπασκετικής του καριέρας αφού όπως έχει ανακοινώσει, το καλοκαίρι «κρεμάει» τη φανέλα του. Ο έμπειρος παίκτης της ΤΣΣΚΑ, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μίλησε για τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό ενόψει των playoffs σχολιάζοντας τους «πράσινους» ως μια δυνατή ομάδα με καταπληκτικούς οπαδούς που μπορούν να τη βοηθήσουν να πάρει τα αποτελέσματα.



Το απόσπασμα της συνέντευξης του σούπερ σταρ της ρωσικής ομάδας στο euroleague.net:

«Το πλεονέκτημα της έδρας είναι πολύ σημαντικό, στα playoffs, διότι προφανώς, όταν παίζεις στην έδρα σου, ενώπιον των φιλάθλων σου είναι πάντα κάτι θετικό. Ειδικά όταν έχεις απέναντι σου μια ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που όλοι ξέρουμε τι εκπληκτικούς οπαδούς έχει. Έχουμε μεγάλη εμπειρία από το τι είναι να παίζεις στην Ελλάδα και έχω μόνο τα καλύτερα να πω για τους φαν της χώρας. Κάνουν εκπληκτική δουλειά, υποστηρίζοντας την ομάδα τους. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι πολύ γνωστοί και για τον κόσμο που τους ακολουθεί. Θα είναι δύσκολη σειρά, αλλά θέλουμε να νικήσουμε. Θέλουμε να πάμε στην Αθήνα και να... κλέψουμε μια νίκη. Το μεγαλύτερο θέμα για εμάς, είναι να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί όταν συμβαίνει αυτό, έχουμε επιτυχίες. Μπορείτε να δείτε τι έχει προηγηθεί στη σεζόν. Όταν τρέχουμε, όταν είμαστε επιθετικοί και δεν κοιτάμε την άλλη ομάδα, αλλά παίζουμε το στιλ του παιχνιδιού που μας αρέσει, παίρνουμε νίκες. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό κλειδί.

Μα φυσικά και έχουν άγχος. Δεν νομίζω πως ισχύει το αντίθετο. Όταν έχεις τον κόσμο που έχει αυτή η ομάδα δίπλα της, να την ωθεί, δεν γίνεται να μην νιώθεις πίεση. Έχετε δει πολλές φορές και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τι έχουν επιτύχει. Ενδεχομένως να είναι δυο από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της Eυρωλίγκας, γιατί μπορούν να νικήσουν παντού και πάντα. Δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα, ως δεδομένο. Θα συμφωνήσω ωστόσο, πως σε αυτήν τη σειρά, εμείς είμαστε το φαβορί. Αλλά δεν σημαίνει τίποτα, δεν σου δίνει νίκες ο χαρακτηρισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου