Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Μένει ΗΠΑ ο Τούρκογλου!


Την ώρα που οι "Σειρήνες" της Ευρώπης ηχούν στα αυτιά του, ο 36χρονος Hedo Turkoglu έχει κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του. Τι μπορεί να είναι αυτό;

Μετρά 15 σεζόν στο ΝΒΑ, βαδίζει σιγά σιγά προς τα 37, όμως δεν θέλει να το βάλει κάτω. Εχει βγάλει περίπου 91 εκατομμύρια δολάρια από τα συμβόλαιά του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ξέρει πως το τέλος της καριέρας του πλησιάζει, όμως ο Hedo Turkoglu δεν είναι ακόμη έτοιμος να τα παρατήσει. Ούτε να έρθει στην Ευρώπη για να γράψει εδώ τον επίλογο. Ο πολύπειρος Τούρκος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Θέλει να πιάσει τον "μαγικό" αριθμό "1000". Τι 1000; 1000 παιχνίδια κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ! Και όμως, όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, ο Hedo έχει παίξει σε 997 αγώνες με τις φανέλες των Sacramento Kings, των Orlando Magic, των Toronto Raptors, των Phoenix Suns και των Los Angeles Clippers. Αν θα τα καταφέρει δεν το ξέρουμε. Λέγεται πάντως πως οι Kings (στους οποίους βρίσκονται πλέον οι παλιόφιλοί του Vlade Divac - Peja Stojakovic) σκέφτονται να του δώσουν καταρχήν την ευκαιρία να βρεθεί στο training camp και να διεκδικήσει εκεί μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Για την ιστορία, ο Turkoglu εχει 11.1 πόντους μέσο όρο καριέρας, 4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 26.8 λεπτά συμμετοχής. Μένει πλέον να δούμε αν θα πετύχει τον στόχο του, αν θα σπάσει το "φράγμα" των 1000 αγώνων στο ΝΒΑ.

Άρθρο: nba.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου