Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

AEK: Παρελθόν πριν καν... γίνει παρών!


Δηλώσεις του στάθηκαν αφορμή για να εξοργισουν τους ανθρώπους της «Ένωσης», από την οποία αποκτήθηκε πρόσφατα.

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ για τον Νίκο Δίπλαρο, με τους διοικούντες την «Ένωσης» να προσανατολίζονται  στην ακύρωση της μεταγραφής του.

Ο Πατρινός πλέι μέικερ είχε συμφωνήσει να κάνει το άλμα στην καριέρα του και από τον Έσπερο Πατρών με τον οποίο έπαιξε πέρυσι στη Γ’ Εθνική να αγωνιστεί με την κίτρινη φανέλα στο πρωτάθλημα της Basket League και το Eurocup. Ωστόσο, πρόσφατες δηλώσεις του σε εφημερίδα εξόργισαν τους διοικούντες την ΚΑΕ, καθώς άφηνε να εννοηθεί πως αντιμετωπίζει την ΑΕΚ ως «σκαλοπάτι» για να αγωνιστεί στο μέλλον σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.

Στην «Ένωση» προβληματίστηκαν έντονα, ακούστηκε αρχικά μέχρι και για ακύρωση του συμβολαίου του, αλλά προς το παρόν θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν ακριβώς τι συνέβη, πριν προχωρήσουν στην οποιαδήποτε οριστική απόφαση που ίσως να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον τόσο του παίκτη όσο και της ομάδας, που τον απέκτησε ως επένδυση για το μέλλον της. Εξάλλου, και ο ίδιος ο Νίκος Δίπλαρος τους ξεκαθάρισε πως δεν είπε αυτό που γράφτηκε, παρά παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του.

Πηγή: sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου